BUDDIHEALTH

Recherches associées: Avis sur BUDDIHEALTH | Offres d’emploi chez BUDDIHEALTH | Salaires chez BUDDIHEALTH | Avantages sociaux chez BUDDIHEALTH
      Entretiens chez BUDDIHEALTHEntretiens d’embauche pour Junior Research Engineer chez BUDDIHEALTHEntretien chez BUDDIHEALTH

IBM
      Deloitte
      TP
      KPMG

Entretien pour Junior Research Engineer

21 août 2020
      Chennai

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Junior Research Engineer chez BUDDIHEALTH

Entretien pour Junior Research Engineer

1 sept. 2019
      Chennai
      Entretien difficile

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez BUDDIHEALTH (Chennai) en août 2020

The online test chad a lot of questions related to Artificial intelligence. From machine learning to deep learning to npl there were only technical questions in this round. Th test was highly difficult. Once we passed this test, there will be a coding round followed by a technical interview and an hr interview.

I didnt get to pass the online test. So I was not shortlisted for the interview.

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez BUDDIHEALTH (Chennai) en août 2019

It had technical mcqs(online round) followed by a pen paper test for coding,followed by 2 technical interviews and a hr interview finally and once you clear the hr round you may have a web interaction round which is upto the company to decide whether to keep it or not based on your performance in the interviews

Basic oops concepts like polymorphism,function overriding