BNY

Recherches associées: Avis sur BNY | Offres d’emploi chez BNY | Salaires chez BNY | Avantages sociaux chez BNY
      Entretiens chez BNYEntretiens d’embauche pour Conversion Agent chez BNYEntretien chez BNY

J.P. Morgan
      Citi
      Allianz
      Prudential

Entretien pour Conversion Agent

14 sept. 2015
      Manchester, Angleterre

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez BNY (Manchester, Angleterre) en août 2015

2 managers face to face one was team leader and second one was high level manager very welcoming interview took about 45 minutes divided in 3 parts part one about CV in detail from high school to uni then professional experiences each in detail with follow up questions spent 15 minutes second part competency based questions describe best customer service when you went beyond expectations? 2-tell us time when you introduce new process how did it go and how can you make it better in future e.g something like that Whats your strengths and weaknesses name 2 each Do you have experience in MS excel and what level name two formulas and why do you use them What do you want to work for BNY and where do you see yourself in next 5 years What do you know about role ?

2 competency based question mentioned up