BE Aerospace

Acquis par Collins Aerospace

Recherches associées: Avis sur BE Aerospace | Offres d’emploi chez BE Aerospace | Salaires chez BE Aerospace | Avantages sociaux chez BE Aerospace
      Entretiens chez BE AerospaceEntretiens d’embauche pour Engineering Technician chez BE AerospaceEntretien chez BE Aerospace

Entretien pour Engineering Technician

7 sept. 2020
      Milwaukee, WI

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez BE Aerospace (Milwaukee, WI) en janv. 2016

Very vague, mostly about my experience building prototypes and performing electrical tests. A few personality questions, like how I would respond to direction under pressure. Many questions hinted at how frustrating it might be to work there and how and if I could handle that. I knew what to expect but did not have other options. Looking back I think I maybe should’ve just kept looking. The pay is terrible although schedule is very flexible and there is little to no oversight, not because they trust people but because they don’t have team leads or supervisors in all areas. Presumably to save money.

Have you ever worked with LEDs?

Lockheed Martin
      Thales