BAE Systems

Recherches associées: Avis sur BAE Systems | Offres d’emploi chez BAE Systems | Salaires chez BAE Systems | Avantages sociaux chez BAE Systems
      Entretiens chez BAE SystemsEntretiens d’embauche pour Project Manager chez BAE SystemsEntretien chez BAE Systems

8 mars 2026
      Portsmouth, South East England, England

J'ai passé un entretien chez BAE Systems (Portsmouth, South East England, England)

Online assessment, five question task were you had to explain when you were recently in a situation and how you handled it. Additional three games to test your processing skills.

when was a time you were under pressure

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Project Manager chez BAE Systems

16 déc. 2025
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez BAE Systems

Video Interview - One motivational, two strength based. need to know WHY the role SPECIFICALLY in BAE, and also teamworking strength based interview questions. Name a time you had difficulty dealing with someone

Why BAE, and why the role in BAE?

15 juil. 2025
      Londres, Angleterre

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez BAE Systems (Londres, Angleterre) en juil. 2025

I enjoy virtual interviews—they're comfortable at home, and I love interactive elements like games. They reveal personality, reduce pressure, and make the experience more engaging and natural for everyone involved."

I'm skilled at creative problem-solving, especially when it comes to designing and building digital solutions that improve everyday experiences. I have a strong foundation in software development, particularly in mobile app development using S

Thales
      Leonardo