Avature

Recherches associées: Avis sur Avature | Offres d’emploi chez Avature | Salaires chez Avature | Avantages sociaux chez Avature
      Entretiens chez AvatureEntretiens d’embauche pour Analyst chez AvatureEntretien chez Avature

29 janv. 2025

J'ai passé un entretien chez Avature

It has 4 steps: -Initial screening -Logic interview - Manager interview - Offer presentation The highlight is that the logic interview could be made by any employee from the company, so you are exposed to colleagues outside the Talent department

They asked about my previous experience and prepare some problems to check my solvingproblem schedules
      Réponse de Avature
      Thank you for sharing your experience! We are very happy to read that you value our logic interviews and got to meet Avaturians from other teams. Hope you have an amazing Avature journey!

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Analyst chez Avature

25 mars 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Avature en févr. 2024

El proceso constó de tres entrevistas. La primera con la persona encargada de llevar adelante el proceso de selección, la verdad que me sentí muy a gusto con la entrevistadora. La segunda fue de lógica, en la cual debía resolver unos "acertijos" lógicos, también sentí un buen feedback por parte del entrevistador. A diferencia de las otras dos entrevistas anteriores, la tercera fue llevada a cabo por tres profesionales de la empresa, sinceramente sentí un poco de presión por parte de ellos, supongo que es parte de la entrevista en sí, sinceramente no me sentí muy a gusto con mi rendimiento, por lo que supuse que teniendo en cuenta las dos entrevistas anteriores podían compensar el bajo rendimiento demostrado en la última de ellas, pero esto no fue así, ya que decidieron no continuar con mi proceso de selección.

Preguntas situacionales, donde se plantea un plano hipotético y se evalúa como resolveríamos la situación en cuestión.
      Réponse de Avature
      Hello there! Thank you for sharing your thoughts and taking the time to review us. We’re sorry to hear the interview process did not go any further for this particular position, but we do hope to reconnect soon. Offering a great candidate experience is a top priority for us and we always take this kind of comments into consideration—thanks again for your time and interest in Avature.

15 mai 2017

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. J'ai passé un entretien chez Avature en janv. 2016

First HR interview - then Manager interview - then Logical Reasoning test Everyone was really nice, and asked a lot of questions. They try to find the best people and then find a spot for them in the company

Logic test is quite hard with different questions and riddles.. mostly brain teasers - you have to think aloud and go through the questions
      Réponse de Avature
      Thank you for your feedback!

SAP
      Capgemini