Aurigo Software Technologies

Recherches associées: Avis sur Aurigo Software Technologies | Offres d’emploi chez Aurigo Software Technologies | Salaires chez Aurigo Software Technologies | Avantages sociaux chez Aurigo Software Technologies
      Entretiens chez Aurigo Software TechnologiesEntretiens d’embauche pour Associate Business Analyst chez Aurigo Software TechnologiesEntretien chez Aurigo Software Technologies

19 avr. 2023
      Bengaluru

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Aurigo Software Technologies (Bengaluru) en nov. 2021

Screening Test - Involves Aptitude, Interpretation of Coding Snipets. Multiple Rounds - Involving scnerario based questions, knowledge about capital project planning & behavioral based situations. Also questions on scrum, software development and stakeholder knowledge.

What is a BOQ and how are marginal rounding errors handled?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Associate Business Analyst chez Aurigo Software Technologies

19 sept. 2024
      Mysore

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Aurigo Software Technologies (Mysore) en févr. 2024

Introduction was asked at first, the knowledge of the role was discussed and what the company does, how I could add value to them as a ABA. Branch of study being a significant matter

What does the role do

8 déc. 2016
      Pilani

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Aurigo Software Technologies (Pilani) en août 2016

The interview questions were a mix of aptitude, problem solving, and construction management. There were three rounds of interview; two technical and one HR. Questions asked to test aptitude were general puzzles. A background in civil engineering was preferred.

Design an app (interface and features) to be used by on field engineer and his supervisor to track the progress of construction of a highway.

Motorola Solutions
      Intuit