Atlassian

Recherches associées: Avis sur Atlassian | Offres d’emploi chez Atlassian | Salaires chez Atlassian | Avantages sociaux chez Atlassian
      Entretiens chez AtlassianEntretiens d’embauche pour Javascript Developer chez AtlassianEntretien chez Atlassian

Entretien pour Javascript Developer

30 juil. 2016

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Atlassian en juil. 2016

I applied to Atlassian through their website. Someone from recruitment contacted me back via email and send me a link to take an online test from HackerRank. They give you 7 days to take the test. The test contains general purpose programming questions and you are supposed to write code for those. I wasn't able to go beyond this since I couldn't complete all the questions in the test.

The test contains programming questions. It involves a problem statements and asks you to write code.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Javascript Developer chez Atlassian

Entretien pour Software Engineer/Javascript Developer

23 févr. 2015
      Sydney

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez Atlassian (Sydney) en mars 2014

1. Online assessment with some multiple choice and short answer JS questions - do it in your own time at home. 2. In-person coding test - 1 hour 3. Technical interview - 1.5 hours 4. Short cultural interview with HR - 30 minutes 5. Management interview with team leads from team I ended up in - 1.5 hours

Whiteboard question in tech interview was about a framework I mentioned I'd been using for a recent project that the interviewer also happened to be using.