Aspire Team

Recherches associées: Avis sur Aspire Team | Offres d’emploi chez Aspire Team | Salaires chez Aspire Team | Avantages sociaux chez Aspire Team
      Entretiens chez Aspire TeamEntretiens d’embauche pour Customer Service Manager chez Aspire TeamEntretien chez Aspire Team

Entretien pour Customer Service Manager

26 févr. 2019

J'ai passé un entretien chez Aspire Team

It is basically a Cattle Call Group Interview for Entry Level although this isnt what HR has called you and spoke of. A waste of time unless you truly need a job.

How do you handle failure?
      Réponse de Aspire Team
      Thank you for your feedback about interviewing with Aspire. We are disappointed to hear your experience was less than satisfactory. We believe in being very transparent in our interview process to give our applicants a holistic view of our company. Please feel free to contact our Human Resources directly with any additional comments or concerns.