Arabic Localizer

Recherches associées: Avis sur Arabic Localizer | Offres d’emploi chez Arabic Localizer | Salaires chez Arabic Localizer | Avantages sociaux chez Arabic Localizer
      Entretiens chez Arabic LocalizerEntretiens d’embauche pour Backend Developer chez Arabic LocalizerEntretien chez Arabic Localizer

10 mai 2023
      Alexandrie,

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Arabic Localizer (Alexandrie, ) en sept. 2022

They focus greatly on Problem Solving skills. You have to have had solved as many programming problems as you could in order to be able to pass the interview. Of course, your backend language problems.

What's your C++ problem solving skills level?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Backend Developer chez Arabic Localizer

13 juil. 2024
      Alexandrie,

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Arabic Localizer (Alexandrie, ) en avr. 2024

It was a long process they will keep you waiting for 1-2 hours till the senior shows up and give you firstly the database test where you draw database schema on paper of a database description then problem solving exam php

Draw a database schema for a given description

13 janv. 2023

J'ai passé un entretien chez Arabic Localizer

Database assessment (in office) Problem solving in php Personal interview with the CEO Online assessment (showing your previous work) Two-week test (different tasks on a previous version of their project)

Write a relational schema of an mcq exam database (questions/choices/grades)

TP
      Google