Anup Engineering

Recherches associées: Avis sur Anup Engineering | Offres d’emploi chez Anup Engineering | Salaires chez Anup Engineering | Avantages sociaux chez Anup Engineering
      Entretiens chez Anup EngineeringEntretiens d’embauche pour Graduate Engineer Trainee chez Anup EngineeringEntretien chez Anup Engineering

Entretien pour Graduate Engineer Trainee

31 mai 2015
      Ahmedabad

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Anup Engineering (Ahmedabad)

Applied Trough Employee Referral Process took 15 days 1st was aptitude test and technical test cutoff was 40% then was technical PI where all sorts of Qsn from mechanical Engineering were asked Iron carbon Equilibrium Diagram stress strain curve mass density basic questions The HR was a very helpful person Please clear your doubts before accepting. They will be more than ready to clarify T&C of job

are u willing to work with 3 years bond

IBM