Anduril

Recherches associées: Avis sur Anduril | Offres d’emploi chez Anduril | Salaires chez Anduril | Avantages sociaux chez Anduril
      Entretiens chez AndurilEntretiens d’embauche pour Systems Software Engineer chez AndurilEntretien chez Anduril

Lockheed Martin
      Thales
      Leonardo
      Airbus

Entretien pour Systems Software Engineer

2 févr. 2026
      Costa Mesa, CA

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Systems Software Engineer chez Anduril

Entretien pour Software Engineer - Systems

21 avr. 2023

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Anduril (Costa Mesa, CA)

Starts off with a recruiter call followed up by a entry screen; rather basic discussion regarding your background, some technical discussion and possibly a coding question (Leetcode Easy) Then follows up with a panel interview. System Design, Coding, Behavioral, and some a Knowledge Check. The interview was virtual

DFS Flood Search to detect number of Islands.

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Anduril en sept. 2021

I was referred by an employee at the company. After the initial recruiter call, it was a couple weeks before the actual interviews. I had three one-hour interviews over two days, all over Zoom.

Fairly basic C coding problems and typical questions about past experience.