Alpha Management (FL)

Recherches associées: Avis sur Alpha Management (FL) | Offres d’emploi chez Alpha Management (FL) | Salaires chez Alpha Management (FL) | Avantages sociaux chez Alpha Management (FL)
      Entretiens chez Alpha Management (FL)Entretiens d’embauche pour Marketing chez Alpha Management (FL)Entretien chez Alpha Management (FL)

Entretien pour Marketing

22 avr. 2015
      Fort Lauderdale, FL
      Offre refusée

J'ai postulé via une agence de recrutement. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Alpha Management (FL) (Fort Lauderdale, FL) en avr. 2015

fill out questionnaire and sat in a very unappealing waiting room with the television super loud. there is only one office in the facility which everyone shares the same desk

what are you looking for?
      Réponse de Alpha Management (FL)
      Alpha Management is a direct marketing firm in Ft. Lauderdale, FL. We seek to conduct all client and team member relationships with integrity and opportunities. We strive to offer multiple levels of career opportunities, compensation levels and find the correct individuals for those positions. We will be taking your feedback to our Human Resources Department. If you have any further feedback, please feel free to reach out to hr@alphamanagement-fl.com.