Alcon

Recherches associées: Avis sur Alcon | Offres d’emploi chez Alcon | Salaires chez Alcon | Avantages sociaux chez Alcon
      Entretiens chez AlconEntretiens d’embauche pour Internship chez AlconEntretien chez Alcon

17 sept. 2013

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Alcon en sept. 2010

cv shortlist telephonic round

knowledge about market research process

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Internship chez Alcon

27 oct. 2025

J'ai passé un entretien chez Alcon

The interview process consists of a 20 minute online session, primarily focused on introductory questions such as “Tell me about yourself,” where candidates share their background, experiences, and key skills.

Tell me about yourself and do you have a reliable transportation?

24 août 2024
      Texas City, TX

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Alcon (Texas City, TX) en avr. 2024

2 rounds Initial round is just phone screening. If you are eligible you will get mail within half hour for next round next round was setup after 1 week with 3 interviewer. They are expecting you to cover all resume when they ask question. Interview is not much hard but they test your behavior. Try to give answers on situation basis related to your work experience in resume

Tell me about yourself in brief ?

What difficulties you have faced while you are working on research in your college

While working if somebody calls you for another work what you will do ? you will complete your work first and then help them or you will just start helping them ? why ?

7 mars 2024
      Ciudad de Mexico

Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Alcon (Ciudad de Mexico)

La entrevista fué en modalidad virtual con la manager del puesto. Me hicieron un par de preguntas típicas y unas cuantas preguntas acerca de conocimientos técnicos. Finalmente te hacen una descripción breve del puesto.

¿Cuáles son tus fortalezas/debilidades? ¿Por qué quieres entrar a esta empresa? ¿Cómo son tus habilidades administrativas? ¿Qué tan bien trabajas bajo presión?

Bayer
      Johnson & Johnson