Air Canada

Recherches associées: Avis sur Air Canada | Offres d’emploi chez Air Canada | Salaires chez Air Canada | Avantages sociaux chez Air Canada
      Entretiens chez Air CanadaEntretiens d’embauche pour FA chez Air CanadaEntretien chez Air Canada

3 févr. 2018
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Air Canada (Toronto, ON)

Had my phone/video interview then a week later language test. After I went to a f2f and medical recently. In how long should I expect to hear back after a medical? What should I expect? Email or call...?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme FA chez Air Canada

11 juil. 2025
      Vancouver, BC

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Air Canada (Vancouver, BC) en janv. 2025

Virtual interview then they would send you an email for a group interview if you pass the virtual interview and another interview with a few other flight attendants. If you pass all of those, you would have to do a Medical test, training. Very intense but rewarding

What do you think makes a great flight attendant?

10 mai 2018

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Air Canada

Had online interview then phone call in french to determine my level of french lasted about 13 minutes. Received email for in person interview then had group interview. Received offer one month later.

Tell us about a difficult client