Advertise Purple

Recherches associées: Avis sur Advertise Purple | Offres d’emploi chez Advertise Purple | Salaires chez Advertise Purple | Avantages sociaux chez Advertise Purple
      Entretiens chez Advertise PurpleEntretiens d’embauche pour Tech Support Manager chez Advertise PurpleEntretien chez Advertise Purple

Entretien pour Tech Support Manager

14 févr. 2019

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Advertise Purple

Sent a test to do, answer every question correctly. Get an message to pick an interview time, receive confirmation, some back and forth. Interviewer does not show up to conference call. They apologize, set a new meeting time for direct call. Add additional interviewer. 10 minutes before this one they need to cancel again, via email. They noted "We will connect early next week if we still see a good fit" Pretty ridiculous after this back and forth. Would not want to work at a company with an HR team like this. I'm not sure how you keep an HR job at all gathering your company a reputation like this. If you bother scheduling a call after making someone take a test, etc. you follow through.

Pre-interview tech assessment.