Advanced Clinic

Recherches associées: Avis sur Advanced Clinic | Offres d’emploi chez Advanced Clinic | Salaires chez Advanced Clinic | Avantages sociaux chez Advanced Clinic
      Entretiens chez Advanced ClinicEntretiens d’embauche pour Physician Assistant chez Advanced ClinicEntretien chez Advanced Clinic

Northside Hospital
      Hospital Italiano de Buenos Aires
      B. Braun
      NewYork-Presbyterian Hospital

Entretien pour Physician Assistant

9 févr. 2015
      Elgin, IL
      Offre refusée

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Advanced Clinic (Elgin, IL) en févr. 2015

Twenty minutes sitting in the break room with the practice owner. He told me I would not meet the other doctor in the practice because "she hasn't liked any of the other candidates and I don't want her to say no to you right away." Also told me that he expected the other doctor to quit soon but even if she didn't, he would "force her to work" with me because "she needs help."

What are your salary requirements?

Are you planning to get pregnant soon? Should we put maternity leave into the contract?

"You'll have to relocate. I need you to be nearby. An apartment, a townhouse, that's really your choice."