Addella

Recherches associées: Avis sur Addella | Offres d’emploi chez Addella | Salaires chez Addella | Avantages sociaux chez Addella
      Entretiens chez AddellaEntretiens d’embauche pour Account Manager chez AddellaEntretien chez Addella

14 déc. 2017
      Calgary, AB

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Account Manager chez Addella

6 mai 2015

Offre refusée

J'ai postulé en personne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Addella (Calgary, AB)

Friendly people who know the sales business well. Everyone starts out in sales, which can be a positive as it establishes a structure. Job was initially not advertised as door to door sales. Once you get to the interview, you find out the truth about this company and it's just that they are a sales company

What are your strengths in the work place

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 5 jours. J'ai passé un entretien chez Addella

I got a call a few days after I applied online. The company recruits a lot of people. Candidates are interviewed every day. 2-step interview: 1. Standard interview questions and learn about the company 2. Shadowing trainer in the field

Tell me a time you overcame a difficult situation.

10 févr. 2016
      Toronto, ON

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 jours. J'ai passé un entretien chez Addella (Toronto, ON) en mars 2015

Short interview - basic questions like why did you chose us, what can you bring to the company and situations where you had to be resourceful, leader etc. They have a high turnover rate as the group of 15 "Account Managers" change almost every other week.