Action Media

Recherches associées: Avis sur Action Media | Offres d’emploi chez Action Media | Salaires chez Action Media | Avantages sociaux chez Action Media
      Entretiens chez Action MediaEntretiens d’embauche pour Accounts Manager chez Action MediaEntretien chez Action Media

Entretien pour Accounts Manager

5 déc. 2018

J'ai passé un entretien chez Action Media

My purpose of this post is only to wonder what is "treat people like gold". Several days ago, I applied for a position. Later, I received an email that asked me to fill in a pre-screening questionnaire. I sent it right back. Then no news. Today I saw the location of that job has been changed to another. During this time, I didn’t get any feedback if they well received my questionnaire or I was not selected for the interview... . At the very beginning, I felt quite touched by reading “Our core value is to treat people like gold. … we believe in treating people the way they deserve to be treated: like gold.”. However, I can’t feel it at all. Compared with the time that usually a job seeker spent on knowing the company and the job before applying, filled in the questionnaire, etc., it only costs less than ONE minute for recruiters to give any feedback.

relevant experiences/languages/availability...