Acsel Health

Recherches associées: Avis sur Acsel Health | Offres d’emploi chez Acsel Health | Salaires chez Acsel Health | Avantages sociaux chez Acsel Health
      Entretiens chez Acsel HealthEntretiens d’embauche pour Consultant chez Acsel HealthEntretien chez Acsel Health

19 avr. 2018
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Acsel Health

Phone screening interview, followed by an online essay/analysis type writing exercise, followed by a one time, four hour, six part interview: Four case and behavioral interviews and two mini exercises (writing and ppt)

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Consultant chez Acsel Health

19 sept. 2022
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Acsel Health

Pretty straightforward and easy. Timed online writing component plus series of virtual interviews with different members of the team and HR. If you practice standard case interview questions, you should be good to go.

Why consulting and why this company?

8 août 2020

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Acsel Health en févr. 2020

Video screen with Operations Director on general background and goals followed by a timed online essay/case analysis type writing exercise. Next step would have been followed by a "super day" that sounded more intense than most large firm processes, but never heard back after submission. I followed up after a few weeks with the Talent recruiter who arranged for updates or feedback to no response. Interviews like this demonstrate a rejection is fine but complete lack of response makes the whole process feel like a waste of time. Everyone is busy and given a Talent department exists unlike many other small firms, makes you wonder how existing employees are in current roles.,

Basic behavioral and consulting goals.

Bayer
      Johnson & Johnson