Ingegaan op openstaande online vacature, CV en motivatiebrief opgestuurd.
Daarna opgebeld en uitgenodigd voor gesprek.
Gesprek met diensthoofd, zorgcoördinator en persoon van personeelsdienst. Gesprek duurde halfuur.
Alles zeer correct en vlot verlopen. Kreeg ook voldoende uitleg over de procedure
Questions d'entretien [1]
Question 1
Waarom koos u voor deze job? Omschrijf jezelf? Waarom dit ziekenhuis? Schets uw toekomst
J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez AZ Delta en mai 2023
Entretien
Cv via mail. Telefonische afspraak voor sollicitatiegesprek. Op campus gesprek met hoofdverpleegkundige en HR. Casus bespreken en beeld van de afdeling bespreken. Duurde wel enkele weken voordat er telefonisch contact werd opgenomen om te horen of ik was aangenomen of niet.
Questions d'entretien [1]
Question 1
Hoe reageer je als er een patiënt non-responsive is op de ene kamer en je andere patiënt naar een afspraak moet op dat moment.
J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez AZ Delta (Roeselare, Flandre Occidentale)
Entretien
Aangenaam gesprek met HRverantwoordelijke en zorgmanager. Er werd ingaan op cv en motivatiebrief. Motivatie werd gevraagd. Vragen over jobinhoud en verwachtingen werden eveneens bevraagd. Er werd nadien meteen feedback gegeven.