ABA Pathways

Recherches associées: Avis sur ABA Pathways | Offres d’emploi chez ABA Pathways | Salaires chez ABA Pathways | Avantages sociaux chez ABA Pathways
      Entretiens chez ABA PathwaysEntretiens d’embauche pour Registered Behavioral Technician chez ABA PathwaysEntretien chez ABA Pathways

Northside Hospital
      Hospital Italiano de Buenos Aires
      B. Braun
      NewYork-Presbyterian Hospital

Entretien pour Registered Behavioral Technician

19 mai 2025
      Albuquerque, NM

J'ai postulé via une autre source. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez ABA Pathways (Albuquerque, NM) en mai 2025

I applied for the job. They contacted me to come in for an interview. The company was on the other side of town, took me over 30 minutes to get there and of course 30 minutes back. They interview went well - very informal. She was holding her toddler while conducting the interview. She told me to contact someone named Rachel and give her two references which I did on the same day and without even contacting my references (I know because they told me she never contacted them] she sent me an email the next day at 6:00am saying that she will "not be moving forward with my application". So I recommend not applying to this company as a result. Don't waste your time and gas money like I did.

"Tell me why you are looking to leave your current job?"

"What are you looking for in your next position?"