Avis sur Cegeka | Glassdoor.be

Avis sur Cegeka

Mis à jour le 17 juin 2019

Pour filtrer les avis, ou .

121 avis trouvés

3.6
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
73%
Recommander à un ami
95%
Approuvent le PDG
Cegeka CEO André Knaepen
André Knaepen
59 évaluations
  1. Utile (1)

    « Depuis 2 ans au sein de Cegeka« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - System Engineer à Bruxelles
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez Cegeka à temps plein depuis plus d'un an

    Avantages

    Excellente culture d'entreprise - Esprit d'équipe - Collaboration - Savoir-faire - Nombreuses opportunités - Respect de l'employé - Diversité - Aide au développement personnel -

    Inconvénients

    Peu de développement en région francophone - Société quasiment 100% néerlandophone

    Conseils à la direction

    Developper le business à Bruxelles et en Wallonie

    Cegeka2015-11-30
  2. « Goede lokale werkgever« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Architect à Hasselt, Limbourg
    Recommande
    Point de vue neutre
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez Cegeka à temps plein depuis plus de 10 ans

    Avantages

    Goede interne, ondersteunende diensten. Veel opleidingsmogelijkheden. Veel doorgroeimogelijkheden.

    Inconvénients

    Teveel interne reorganisaties zorgen voor instabiliteit.

    Cegeka2019-06-03
  3. « Top werkgever« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue neutre
    Approuve le PDG

    Je travaille chez Cegeka à temps plein

    Avantages

    Groeibedrijf, interne opportuniteiten, mogelijkheid om in Limburg te werken

    Inconvénients

    Agile waarden gaan soms verloren door groei

    Cegeka2019-05-15
  4. « Veel leerkansen maar je moet ze zelf zoeken« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Point de vue neutre
    Approuve le PDG

    Je travaille chez Cegeka à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    toffe sfeer onder collega's, positieve mensen die je willen helpen om een oplossing te zoeken voor een probleem.

    Inconvénients

    Je bent CEO van je carrière en dat betekent ook dat je het vooral zelf moet uitzoeken als je wilt wisselen van functie, of andere dingen bespreekbaar wilt maken

    Conseils à la direction

    Management wisselt voortdurend, zou goed zijn moest iedereen eens 2 jaar hetzelfde blijven managen

    Cegeka2019-04-29
  5. « Chaos« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - ANALIST DEVELOPER à Hasselt, Limbourg
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez Cegeka à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Flexibele werkuren en extralegale voordelen.

    Inconvénients

    Veel onduidelijkheden in teamstructuur en persoonlijke doelstellingen. Heel moeilijk om iets gedaan te krijgen in dit bedrijf.

    Cegeka2019-05-02
  6. « Veel uitdaging en variatie in een Europees familiebedrijf« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - IT-Architect à Hasselt, Limbourg
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    Je travaille chez Cegeka à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    * Flexibiliteit * Arbeidsvoorwaarden * Ontwikkel- en groeimogelijkheden * Diverse werkzaamheden * Landoverstijgende en Europese opdrachten

    Inconvénients

    * Inmiddels vele locaties, maar grotendeels vanuit België gemanaged. * Veel management wijzigingen.

    Cegeka2019-03-01
  7. « Dynamisch ondernemend familiebedrijf« 

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
      Employé actuel - Employé anonyme 
      Recommande
      Point de vue positif
      Approuve le PDG

      Je travaille chez Cegeka à temps plein

      Avantages

      Een tof bedrijf vol groeimogelijkheden met een leuke sfeer onder de collega’s

      Inconvénients

      Hier geen minpunten te melden

      Cegeka2019-02-17
    • Utile (1)

      « Veel beloftes, waarvan er weinig worden waargemaakt« 

      ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
      • Équilibre travail/vie privée
      • Culture et valeurs
      • Opportunités de carrière
      • Rémunération et avantages
      • Équipe dirigeante
      Ancien employé - Employé anonyme 
      Ne recommande pas
      Point de vue négatif
      Pas d'avis sur le PDG

      J'ai travaillé chez Cegeka à temps plein

      Avantages

      Je krijgt een bedrijfswagen en extralegale voordelen. Veel collegialiteit.

      Inconvénients

      Er wordt veel beloofd, zeker op gebied van doorgroeimogelijkheden, maar hier wordt weinig waargemaakt. Onderbetaald voor de sector, geen appreciatie voor de werknemers. Direct management van de teams heeft totaal geen voeling met de werknemers. Zeker in de laatste jaren dat ik er gewerkt heb, is dit veel erger geworden. Werkdruk is enorm hoog, en een groot deel van de collega's heeft een burnout (gehad).

      Conseils à la direction

      Evalueren en luisteren naar de werknemers. Cijfers zijn belangrijk, maar het welzijn en werkvreugde van de werknemers is even belangrijker. Vermoeide en ongemotiveerde werknemers leveren geen goed werk af.

      Cegeka2019-03-12
    • Utile (1)

      « Cegeka« 

      ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
      • Équilibre travail/vie privée
      • Culture et valeurs
      • Opportunités de carrière
      • Rémunération et avantages
      • Équipe dirigeante
      Ancien employé - Employé anonyme à Hasselt, Limbourg
      Recommande
      Point de vue neutre
      Approuve le PDG

      J'ai travaillé chez Cegeka à temps plein plus de 8 ans

      Avantages

      8 jaar enorm graag en met veel energie voor Cegeka gewerkt. Het is een groeibedrijf waar er heel veel kansen zijn voor diegenen die ze willen nemen...

      Inconvénients

      Geen. Ik heb het bedrijf verlaten omdat ik persoonlijk uitgekeken was op de functie en ik aan het plafond zat van mijn doorgroeimogelijkheden binnen dit bedrijf.

      Cegeka2019-01-17
    • Utile (1)

      « Cegeka« 

      ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
        Ancien employé - Employé anonyme 
        Recommande
        Point de vue positif
        Approuve le PDG

        J'ai travaillé chez Cegeka à temps plein

        Avantages

        Aangename werk omgeving en diverse projecten

        Inconvénients

        Geen specifieke minpunten te melden

        Cegeka2019-01-11
      121 avis trouvés