Codit: een toffe werksfeer - Avis employé Employé (anonyme) Codit

22 nov. 2016
Employé (anonyme)
Perspective commerciale

Avantages

Codit investeert erg veel in hun allergrootste troef: hun werknemers. Er wordt veel belang gehecht aan uitbreiding van onze kennis. Codit doet z'n best om onze werkplek een beetje als thuis te laten voelen, en dat lukt! We krijgen ook erg veel vrijheid, wat voor heel wat minder stress zorgt. Je moet op Codit zelfstandig kunnen werken en je eigen verantwoordelijkheid nemen. Iedereen komt ook uit voor zijn mening, er worden geen doekjes om gewonden. Zo weet je meteen wat je eventuele werkpunten zijn.

Inconvénients

We zijn op korte tijd erg snel gegroeid, en soms laat de interne communicatie wat te wensen over.

avatar
Réponse de Codit
9y
Enorm bedankt voor jouw feedback! Wij stellen dit heel erg op prijs. Wij zullen dan ook aan de slag gaan met jouw werkpunt en de nodige partijen inschakelen om de interne communicatie nog vlotter te laten verlopen. Het doet ons plezier te lezen dat je waardeert dat er in de werknemers geïnvesteerd wordt, hier gaan we zeker en vast volledig voor! Jullie zijn de drijfveer van ons bedrijf dus we proberen er alles aan te doen het voor jullie zo efficiënt mogelijk te maken.

Découvrez plus d’avis sur Codit

1,0
11 juin 2025
Perspective commerciale

Avantages

Pas beaucoup ? Le salaire est médiocre, le travail encore pire, ils se concentrent sur la cohésion de la communauté.

Inconvénients

- Les projets/l'emplacement n'étaient pas ceux convenus - Le travail dans la description de poste n'était pas le travail que je faisais - Offres sous-évaluées

3,0
16 avr. 2025
Perspective commerciale

Avantages

Exposure to microsoft technology world

Inconvénients

Nothing to mention here for now

Voir les avis par: Utile|Évaluation|Date|Tout