Avis sur A.S. Watson Group | Glassdoor.be

Avis sur A.S. Watson Group

Mis à jour le Oct 13, 2019

Pour filtrer les avis, ou .

89 avis trouvés

3.0
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
54%
Recommandent à un ami
69%
Approuvent le PDG
A.S. Watson Group CEO Dominic K. M. Lai (no image)
Dominic K. M. Lai
31 évaluations
  1. « Verkoopsmedewerker »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    Ancien employé - Employé anonyme à Merelbeke, Flandre Orientale

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps partiel moins d'un an

    Avantages

    U krijgt een eerlijke kans om uzelf te bewijzen

    Inconvénients

    Bij geen ervaring in het winkelgebeuren staat u veel aan de kassa.

    Conseils à la direction

    Teveel werkdruk om winst te kunnen maken.

    A.S. Watson Group2019-07-10

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Dank voor je feedback! We nemen dit mee in onze evaluatiesessies.

  2. « Orderpicker »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps partiel

    Avantages

    Goed salaris gekregen van hun

    Inconvénients

    Slechte communicatie bij uitzendbureau olympia

    Conseils à la direction

    Betere communicatie

    A.S. Watson Group2019-10-07

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor je feedback! Wij zullen dit meenemen in onze evaluatiesessies met collega’s en partners waarmee we werken.

  3. Utile (1)

    « Mijn ervaring bij Kruidvat Ede »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Warehouse Employee à Ede
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps partiel depuis plus d'un an

    Avantages

    Salaris elke week netjes uitbetaald. Op de gewerkte uren zitten vaak extra toeslagen Meeste collegas zijn erg vriendelijk

    Inconvénients

    Teamleiding kan als onredelijk ervaren worden, dit verschilt per groep Teamleiding doet te weinig met feedback op effiency, zelfs als ervoor niet geinvesteerd voor hoeft te worden. Er is een roddelcultuur aanwezig, zoals in elk bedrijf is er een “vast” groepje dat roddelt over andere en ipv de betreffende personen aanspreken er een melding word gedaan naar de teamleiding. Bijna elke week staat er wel iemand... huilend aan de balie omdat zij of hij ontslagen word. Verbeter procedure worden beloofd aan deze mensen maar dat gebeurd vervolgens niet.

    Dérouler

    Conseils à la direction

    Probeer polshoogte te doen van de gang van zaken op de betreffende locatie zodat er overal boven op gezeten kan worden. Er komen elke week veel +/- 10 mensen die worden aangenomen die binnen afzienbare tijd weg zijn, zet daar vraagtekens bij waarom dat is. Ik geloof dat met een paar discrete beslissingen er een gigantisch veel veranderd kan worden in positieve zin voor zowel werkgever en werknemer.

    A.S. Watson Group2019-06-17

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor je uitgebreide feedback en informatie. We gaan hiermee aan de slag en gaan intern kijken wat we hieraan kunnen doen. We waarderen je tijd en moeite enorm, fijn dat je je ervaring met ons gedeeld hebt.

  4. « Niet voor mij »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps plein

    Avantages

    Goed georganiseerd, lopende machine, ambitieus.

    Inconvénients

    Erg hiërarchisch, trappen naar beneden, likken naar boven. Roddelcultuur.

    A.S. Watson Group2019-05-16

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Dankjewel voor je feedback. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies die we regelmatig houden. Veel succes en plezier bij je volgende baan!

  5. « Via uitzenbureau »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    Employé actuel - Magazijnmedewerker à Ede
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps partiel depuis moins d'un an

    Avantages

    3 dagen per week werken (mag ook meer, naar eigen keuze ) 1 uur pauze per dag

    Inconvénients

    Onduidelijk op de werk vloer Dingen beloven en dan niet nakomen Te veel verwacht van werknemers Onduidelijk wie de leiding heeft Hele tijd zelfde werk doen , geen afwisseling Zwaar fisiek werk

    Conseils à la direction

    Kom afspraken na Beloof mensen niet dat ze afwisselend werk krijgen en vervolgens paar manden zelfde laten doen en nog steeds niet willen wisselen.

    A.S. Watson Group2019-05-21

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2019Comms Manager

    Hartelijk dank voor het delen van je ervaring. We gaan met je feedback aan de slag en nemen dit mee in de gesprekken met interne collega’s en externe partners.

  6. Utile (1)

    « Accounts Payable »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Accounts Payable 
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Leuke uitdagende functie met wisselend team en uitdagende onderwerpen

    Inconvénients

    Traag op gang komen door oude systemen, maar dat went wel

    Conseils à la direction

    investeer in IT/ICT en fleur je kantoor op

    A.S. Watson Group2019-04-10
  7. « As watson »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps partiel

    Avantages

    Fijne collega’s, goede sfeer op werkvloer.

    Inconvénients

    Regelmatig onduidelijkheden, feedback van teamleiders kan beter.

    A.S. Watson Group2018-12-25

    Réponse de A.S. Watson Group

    January 15, 2019Comms Manager

    Dank voor je reactie. We gaan je feedback over de teammanagers meenemen in onze komende evaluatie.

  8. « Goede werkegever »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    magazijnmedewerker/orderpicker à Heteren
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à moins d'un an

    Avantages

    Goede salaris, leuke collegas en

    Inconvénients

    Is wel hard werken in ploegen

    Conseils à la direction

    Moeilijk, het moet zo, kan echt niet snel anders of moet alles sterk worden aangepast

    A.S. Watson Group2018-11-09

    Réponse de A.S. Watson Group

    November 22, 2018Comms Manager

    Dank voor je feedback over sneller veranderen. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies.

  9. « Algemeen positief »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue neutre
    Approuve le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps plein

    Avantages

    ok salaris goeie samenwerking tussen departementen flexibel bedrijf (thuiswerk en goed werk privé balans)

    Inconvénients

    industrieel gebouw en niet modern

    A.S. Watson Group2018-09-25

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je review! Jammer dat je het gebouw als niet modern hebt ervaren. Wij nemen deze feedback zeker mee in de ontwikkeling van onze werkplek!

  10. « Fijne werkgever »

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - CRM Coordinator à Utrecht
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps plein depuis plus de 5 ans

    Avantages

    Fijne extra voorwaarden en veel vakantiedagen, omdat je ATV opbouwt

    Inconvénients

    Soms is het weinig flexibel qua voorwaarden

    A.S. Watson Group2018-09-05

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je feedback! Wij vinden het jammer om te horen dat je soms weinig flexibiliteit hebt ervaren in de voorwaarden. Wij nemen je mening graag mee in onze evaluatie

89 avis trouvés