Avis sur A.S. Watson Group | Glassdoor.be

Avis sur A.S. Watson Group

Mis à jour le 10 juil. 2019

Pour filtrer les avis, ou .

80 avis trouvés

3.3
ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
Tendances des évaluationsTendances des évaluations
59%
Recommandent à un ami
78%
Approuvent le PDG
Dominic K. M. Lai
27 évaluations
  1. "Verkoopsmedewerker"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    Ancien employé - Employé anonyme à Merelbeke, Flandre Orientale

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps partiel moins d'un an

    Avantages

    U krijgt een eerlijke kans om uzelf te bewijzen

    Inconvénients

    Bij geen ervaring in het winkelgebeuren staat u veel aan de kassa.

    Conseils à la direction

    Teveel werkdruk om winst te kunnen maken.

    A.S. Watson Group2019-07-10
  2. Utile (1)

    "Mijn ervaring bij Kruidvat Ede"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Warehouse Employee à Ede
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps partiel depuis plus d'un an

    Avantages

    Salaris elke week netjes uitbetaald. Op de gewerkte uren zitten vaak extra toeslagen Meeste collegas zijn erg vriendelijk

    Inconvénients

    Teamleiding kan als onredelijk ervaren worden, dit verschilt per groep Teamleiding doet te weinig met feedback op effiency, zelfs als ervoor niet geinvesteerd voor hoeft te worden. Er is een roddelcultuur aanwezig, zoals in elk bedrijf is er een “vast” groepje dat roddelt over andere en ipv de betreffende personen aanspreken er een melding word gedaan naar de teamleiding. Bijna elke week staat er wel iemand huilend...

    Dérouler

    Conseils à la direction

    Probeer polshoogte te doen van de gang van zaken op de betreffende locatie zodat er overal boven op gezeten kan worden. Er komen elke week veel +/- 10 mensen die worden aangenomen die binnen afzienbare tijd weg zijn, zet daar vraagtekens bij waarom dat is. Ik geloof dat met een paar discrete beslissingen er een gigantisch veel veranderd kan worden in positieve zin voor zowel werkgever en werknemer.

    A.S. Watson Group2019-06-17
  3. "Niet voor mij"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps plein

    Avantages

    Goed georganiseerd, lopende machine, ambitieus.

    Inconvénients

    Erg hiërarchisch, trappen naar beneden, likken naar boven. Roddelcultuur.

    A.S. Watson Group2019-05-16
  4. "Via uitzenbureau"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    Employé actuel - Magazijnmedewerker à Ede
    Ne recommande pas
    Point de vue négatif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps partiel depuis moins d'un an

    Avantages

    3 dagen per week werken (mag ook meer, naar eigen keuze ) 1 uur pauze per dag

    Inconvénients

    Onduidelijk op de werk vloer Dingen beloven en dan niet nakomen Te veel verwacht van werknemers Onduidelijk wie de leiding heeft Hele tijd zelfde werk doen , geen afwisseling Zwaar fisiek werk

    Conseils à la direction

    Kom afspraken na Beloof mensen niet dat ze afwisselend werk krijgen en vervolgens paar manden zelfde laten doen en nog steeds niet willen wisselen.

    A.S. Watson Group2019-05-21
  5. Utile (1)

    "Accounts Payable"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Accounts Payable 
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps plein depuis plus de 3 ans

    Avantages

    Leuke uitdagende functie met wisselend team en uitdagende onderwerpen

    Inconvénients

    Traag op gang komen door oude systemen, maar dat went wel

    Conseils à la direction

    investeer in IT/ICT en fleur je kantoor op

    A.S. Watson Group2019-04-10
  6. "As watson"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - Employé anonyme 

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps partiel

    Avantages

    Fijne collega’s, goede sfeer op werkvloer.

    Inconvénients

    Regelmatig onduidelijkheden, feedback van teamleiders kan beter.

    A.S. Watson Group2018-12-25

    Réponse de A.S. Watson Group

    January 15, 2019Comms Manager

    Dank voor je reactie. We gaan je feedback over de teammanagers meenemen in onze komende evaluatie.

  7. "Goede werkegever"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Ancien employé - magazijnmedewerker/orderpicker à Heteren
    Recommande
    Point de vue positif
    Approuve le PDG

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à moins d'un an

    Avantages

    Goede salaris, leuke collegas en

    Inconvénients

    Is wel hard werken in ploegen

    Conseils à la direction

    Moeilijk, het moet zo, kan echt niet snel anders of moet alles sterk worden aangepast

    A.S. Watson Group2018-11-09

    Réponse de A.S. Watson Group

    November 22, 2018Comms Manager

    Dank voor je feedback over sneller veranderen. We nemen dit mee in onze evaluatiesessies.

  8. "Algemeen positief"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - Employé anonyme 
    Recommande
    Point de vue neutre
    Approuve le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps plein

    Avantages

    ok salaris goeie samenwerking tussen departementen flexibel bedrijf (thuiswerk en goed werk privé balans)

    Inconvénients

    industrieel gebouw en niet modern

    A.S. Watson Group2018-09-25

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je review! Jammer dat je het gebouw als niet modern hebt ervaren. Wij nemen deze feedback zeker mee in de ontwikkeling van onze werkplek!

  9. "Fijne werkgever"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    • Équilibre travail/vie privée
    • Culture et valeurs
    • Opportunités de carrière
    • Rémunération et avantages
    • Équipe dirigeante
    Employé actuel - CRM Coordinator à Utrecht
    Recommande
    Point de vue positif
    Pas d'avis sur le PDG

    Je travaille chez A.S. Watson Group à temps plein depuis plus de 5 ans

    Avantages

    Fijne extra voorwaarden en veel vakantiedagen, omdat je ATV opbouwt

    Inconvénients

    Soms is het weinig flexibel qua voorwaarden

    A.S. Watson Group2018-09-05

    Réponse de A.S. Watson Group

    October 11, 2018Comms Manager

    Bedankt voor je feedback! Wij vinden het jammer om te horen dat je soms weinig flexibiliteit hebt ervaren in de voorwaarden. Wij nemen je mening graag mee in onze evaluatie

  10. "Order picker bij Kruidvat"

    ÉtoileÉtoileÉtoileÉtoileÉtoile
    Ancien employé - Employé anonyme 

    J'ai travaillé chez A.S. Watson Group à temps partiel

    Avantages

    Het salaris ligt iets boven het minimum.

    Inconvénients

    Het werk is te zwaar.

    A.S. Watson Group2018-07-12

    Réponse de A.S. Watson Group

    August 2, 2018

    Bedankt voor je review. Vervelend dat je het werk als te zwaar hebt ervaren! Graag hebben we contact met je hierover en wellicht kunnen wij jouw feedback meenemen in verbetering? Zo ja, neem dan even contact op met de afdeling recruitment in Renswoude

80 avis trouvés