Van Hool

Recherches associées: Avis sur Van Hool | Offres d’emploi chez Van Hool | Salaires chez Van Hool | Avantages sociaux chez Van Hool
      Entretiens chez Van HoolEntretiens d’embauche pour Electronics Intern chez Van HoolEntretien chez Van Hool

Entretien pour Electronics Intern

13 juin 2025
      Skopje

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Van Hool (Skopje) en juin 2025

You have to drive to the industry zone to tell the interviewer the same experience you have on your CV, only for him to immediately reject you based on the information he didn't bother to read. Your time is wasted and your degree isn't enough proof that you're capable of learning more. Don't even think about applying if you are a woman. There is no woman in sight in the department, because apparently Bus Electronics = Man knowledge.

Do i have experience working with controllers?