Toufayan Bakeries

Recherches associées: Avis sur Toufayan Bakeries | Offres d’emploi chez Toufayan Bakeries | Salaires chez Toufayan Bakeries | Avantages sociaux chez Toufayan Bakeries
      Entretiens chez Toufayan BakeriesEntretiens d’embauche pour Production Manager chez Toufayan BakeriesEntretien chez Toufayan Bakeries

Entretien pour Production Manager

7 mars 2016
      Orlando, FL

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Toufayan Bakeries (Orlando, FL)

Plant manager asked about experience and what I would do under certain circumstances. Asked for my back round with the previous bakeries that I worked for. He asked about my education and if I had any certificates.

How would I correct the product if it had black spots on it and I told him that is a yeast problem. He asked if I had a college degree and I told him I had an A.A. Degree and an AIB IN THE SCIENCE OF BAKING. they also asked how many years experience I had in Baking Industry I told them 15 plus years.