Swati Industries

Recherches associées: Avis sur Swati Industries | Offres d’emploi chez Swati Industries | Salaires chez Swati Industries | Avantages sociaux chez Swati Industries
      Entretiens chez Swati IndustriesEntretiens d’embauche pour Intern chez Swati IndustriesEntretien chez Swati Industries

Entretien pour Intern

22 nov. 2024
      Pune

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Swati Industries (Pune) en janv. 2022

Interview Process for Developer Freshers 1. Screening Round Objective: To shortlist candidates based on their resumes and basic qualifications. Format: Telephonic or online video calls. Questions about your resume, projects, internships, and career goals. Basic technical questions on programming languages or tools you claim to know. 2. Aptitude/Online Coding Test Objective: To assess logical reasoning, mathematical ability, and basic coding skills. Format: Platforms like HackerRank, CodeSignal, or Codility. Questions may include algorithm-based problems, debugging, or implementing simple programs. Tips: Practice data structures (arrays, strings, linked lists). Solve problems on platforms like LeetCode or GeeksforGeeks. 3. Technical Interview(s) Objective: To evaluate your technical knowledge, problem-solving skills, and ability to apply concepts in real-world scenarios. Format: Conducted by engineers or hiring managers. Coding challenges, algorithm questions, and discussions on data structures. Questions about your academic projects or practical applications of your skills. Topics to Prepare: Programming: Proficiency in one or two languages (e.g., Python, Java, C++). Data Structures: Arrays, stacks, queues, linked lists, trees, graphs. Algorithms: Sorting, searching, recursion, dynamic programming. OOP Concepts: Classes, objects, inheritance, polymorphism, etc. Databases: Basics of SQL queries, database design, joins. Web Development (if applicable): HTML, CSS, JavaScript basics, REST APIs.

Javascript, Java , cpp, html , css