Supr Daily

Recherches associées: Avis sur Supr Daily | Offres d’emploi chez Supr Daily | Salaires chez Supr Daily | Avantages sociaux chez Supr Daily
      Entretiens chez Supr DailyEntretiens d’embauche pour Senior Software Engineer chez Supr DailyEntretien chez Supr Daily

Entretien pour Senior Software Engineer

17 août 2020
      Bengaluru
      Offre refusée

J'ai postulé via un recruteur. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Supr Daily (Bengaluru) en juil. 2020

Worst interview process I have seen in any company. Very long interviews. Total waste of time. August 2020. They took 3 rounds of interviews. 1st was 2 hours 2nd was 3.5 hours 3rd was 2.5 hours 4th HR round. Note: You need to qualify a round to proceed to the next. After these massive interviews, they gave no feedback. No communication from their end. I had to ping the HR every other day for any updates. After a month, their argument is that they interviewed me for Staff Engineer but I was selected for SSE. And their salary bracket doesn't fit my expectations. How on earth can you interview me for a position I didn't apply for? Such a lazy HR , totally unprofessional and unreasonable. They just wasted 8 to 10 hrs of my time and are doing the same with everyone. Don't waste your time here.

API rate limiting service for internal use.