Stepin Adventure

Recherches associées: Avis sur Stepin Adventure | Offres d’emploi chez Stepin Adventure | Salaires chez Stepin Adventure | Avantages sociaux chez Stepin Adventure
      Entretiens chez Stepin AdventureEntretiens d’embauche pour Administrative chez Stepin AdventureEntretien chez Stepin Adventure

Entretien pour Administrative

8 août 2017
      Pune

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Stepin Adventure (Pune) en janv. 2016

Face to face interview with your introduction, what your and their expectation are. They will ask you for salary slab. No questions related to your position They will call you and you have to attend face to face interview in 1 day you will get selected.
      Réponse de Stepin Adventure
      Hello Anonymous Interviewed Person, it is great to know you have changed your review again removing the date that you had mentioned that you interviewed on!!! It will be helpful if you can introduce yourself for us to give you appropriate reply as we had many interviews scheduled during January 2016 and if you are the one who was actually interviewed, we can understand why there were not many questions asked to you. We are not at all surprised that it took 22 months for you to write a review about the interview process and you remember the same very well :-) Regards, Stepin Adventure