Public Sector People

Recherches associées: Avis sur Public Sector People | Offres d’emploi chez Public Sector People | Salaires chez Public Sector People | Avantages sociaux chez Public Sector People
      Entretiens chez Public Sector PeopleEntretiens d’embauche pour Associate Recruitment Consultant chez Public Sector PeopleEntretien chez Public Sector People

Entretien pour Associate Recruitment Consultant

10 févr. 2022
      Sydney

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Public Sector People (Sydney)

Initial phone screening, then interview with managing director and then final interview with business manager for the area you'll be working in. Everything was done virtually at the time due to Covid.

From memory the questions were pretty standard, things like your experience, why work in recruitment, transferrable or relatable skills, what management style you like etc.
      Réponse de Public Sector People
      Thank you for your feedback. It’s disappointing to hear that you had a negative interview experience with us. But feedback is important as it allows us to continue to learn and address any concerns for future interactions. We wish you every success in your career and if you ever wish to discuss this in person, we’d welcome the opportunity. Public Sector People