Plopsa

Recherches associées: Avis sur Plopsa | Offres d’emploi chez Plopsa | Salaires chez Plopsa | Avantages sociaux chez Plopsa
      Entretiens chez PlopsaEntretiens d’embauche pour Merchandiser chez PlopsaEntretien chez Plopsa

Entretien pour Merchandiser

14 nov. 2017
      De Panne

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Merchandiser chez Plopsa

Entretien pour Merchandising

13 août 2017
      Adinkerke
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Plopsa (De Panne) en avr. 2017

onthaalmoment waarbij je algemene informatie krijgt over Plopsa zelf en over Randstad. Je krijgt een rondleiding in het park en achteraf wordt je je eerste dagen ingepland. Op zich is het wel fijn dat je zo'n dag wordt "opgeleid" maar het duurde erg lang om bij Randstad te gaan en je dagen in te plannen. Dat zou beter kunnen...

Wanneer wil je werken?

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Plopsa (Adinkerke) en avr. 2017

Eerst dien je online een CV in. Na een paar weken word je opgebeld en gaan ze verder informatie vragen (in welke afdeling je wilt werken en wat jouw motivatie is om daar te werken). In dat gesprek word je ook uitgenodigd op de introductiedag. Daarna krijg je een mail met allemaal documenten die je moet invullen (medische etc.) en moet je ook een online test doen over Plopsaland. Ook moet je een account aanmaken op Randstand en daar je beschikbaarheden al aanvullen. Uiteindelijk moet je al die documenten meenemen op de introductiedag en op die introductiedag geven ze uitleg over Plopsaland zelf en geven ze een rondleiding in de afdeling die je koos. De introductiedag duurt ongeveer 2-3 uur.

Wat is jouw motivatie om hier te werken?