POD Management

Recherches associées: Avis sur POD Management | Offres d’emploi chez POD Management | Salaires chez POD Management | Avantages sociaux chez POD Management
      Entretiens chez POD ManagementEntretiens d’embauche pour Concierge chez POD ManagementEntretien chez POD Management

Entretien pour Concierge

21 févr. 2026
      Londres, Angleterre
      Entretien difficile

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez POD Management (Londres, Angleterre) en févr. 2026

POD Management sent me the invite to interview, so I prepared for hours for this interview. But nobody showed up, so I just waited until the meeting room ended. I sent some messages to the person sending me the invite, but I never get replied. I also sent an email kindly asking POD management, which also got ignored. Now this job is closed, and I can't believe that a big, trustworthy company behaves like that.

They did not even show up to the interview they invited.