PLATO

Recherches associées: Avis sur PLATO | Offres d’emploi chez PLATO | Salaires chez PLATO | Avantages sociaux chez PLATO
      Entretiens chez PLATOEntretiens d’embauche pour QA Consultant chez PLATOEntretien chez PLATO

Entretien pour QA Consultant

1 mai 2024
      Sault Ste. Marie, ON

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez PLATO (Sault Ste. Marie, ON) en janv. 2024

Using the portal no one will come back, till you have a reference. Once you have a reference then it quick process. However, my interview was okay, it included questions with ISTQB certificate which the interview didnt know what is included like what are types of Agile. Next they asked a simple one line answer QA and QC difference. Throughout the interview they were making faces. I feel interview should always make interviewee feel comfortable as there is already a pressure

What are the types of Agile

QA vs QC - single line answer