Opentop Conceptz

Recherches associées: Avis sur Opentop Conceptz | Offres d’emploi chez Opentop Conceptz | Salaires chez Opentop Conceptz | Avantages sociaux chez Opentop Conceptz
      Entretiens chez Opentop ConceptzEntretiens d’embauche pour Web Developer chez Opentop ConceptzEntretien chez Opentop Conceptz

Entretien pour Web Developer

19 sept. 2012
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Opentop Conceptz

The interview is just like a test and how competent you are. They will ask you to develop a mini web platform using HTML5 and PHP, styled with CSS3. They will also tell you to enable it with dynamic functions that will make the platform not just to be user friendly (GUI) but also interactive. You are expected to be a scout in code writing and debugging, because they might give you bad development jobs of some of their clients to debug and fix, which will lead to your assessment on Web Development Crisis Management. There will practically be nobody with you, you are only expected to submit your development after 4hrs, for assessment.

They will definitely ask you about your personal lifestyle and how you relax.