LogBase Technologies

Recherches associées: Avis sur LogBase Technologies | Offres d’emploi chez LogBase Technologies | Salaires chez LogBase Technologies | Avantages sociaux chez LogBase Technologies
      Entretiens chez LogBase TechnologiesEntretiens d’embauche pour Developer chez LogBase TechnologiesEntretien chez LogBase Technologies

Entretien pour Developer

11 août 2018
      Coimbatore

There are four rounds. Round 1: Aptitude 25 question and C Aptitude 20 question(basic logical and basic c concepts). Round 2:Technical HR (they will test data structure and problem solving skills.it about 20 minutes interview)they will ask to write a code in paper. Round 3: it's a 6 hours coding round(they asked us to develop real time application) Round 4:General HR

how to insert and delete a node in linkedlist

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Developer chez LogBase Technologies

Entretien pour Software Developer

24 juin 2019
      Coimbatore

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez LogBase Technologies (Coimbatore) en août 2018

1st round was to solve Aptitude and Programming questions online. 2nd round was Technical HR (mainly from data structures and about our projects) 3rd round was Application Development round 4th round was General HR

In application development round they asked us to develop a search engine