Jeanne D'Arc

Recherches associées: Avis sur Jeanne D'Arc | Offres d’emploi chez Jeanne D'Arc | Salaires chez Jeanne D'Arc | Avantages sociaux chez Jeanne D'Arc
      Entretiens chez Jeanne D'ArcEntretiens d’embauche pour Teller chez Jeanne D'ArcEntretien chez Jeanne D'Arc

17 juin 2022

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Teller chez Jeanne D'Arc

10 oct. 2024

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Jeanne D'Arc

Interview was fairly simple. Hiring manager asked about 10-12 questions related to customer service experience, career outlook, knowledge of the credit union, etc. Opportunity to ask questions was given. Interview was about 20 minutes long.

What do you know about Jeanne D'Arc Credit Union?

J'ai passé un entretien chez Jeanne D'Arc en juin 2021

The interview was simple. The manager asked me a couple of straightforward questions regarding my experience and skills listed on my resume and asked me if I had any questions myself.

Where do you see yourself in the next five years? What's your greatest accomplishment? What do you know about Jeanne D'Arc Credit Union?

14 juil. 2022
      Chelmsford, MA

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Jeanne D'Arc (Chelmsford, MA) en juil. 2018

Got a phone call from recruiter, after phone call got to schedule an in person meeting. Met with branch manager with assistant branch manager at the location. After the in person interview, got a phone call offer about a day or two after. Process took about 2 weeks,

Tell me about yourself Name a time you had to deal with a difficult customer.