Impetus IT Services

Recherches associées: Avis sur Impetus IT Services | Offres d’emploi chez Impetus IT Services | Salaires chez Impetus IT Services | Avantages sociaux chez Impetus IT Services
      Entretiens chez Impetus IT ServicesEntretiens d’embauche pour Trainer chez Impetus IT ServicesEntretien chez Impetus IT Services

Entretien pour Trainer

18 déc. 2016
      Pune

J'ai postulé via une agence de recrutement. J'ai passé un entretien chez Impetus IT Services (Pune)

Hiring Process: There are 3 Key People in the company. CEO, CEO's Wife, CEO's Brother. You will face all of them before you get through. First you will face CEO's Wife, CEO's Brother. If everything goes fine, they will lead you to CEO. CEO will decide your Salary.

Since its a Trainer job, you will be tested upon things that you are going to teach. for eg. If you knew Java and interested in teaching Java, you will be given a test in their PC. (Test created by already working trainers or peons.) Say, a multiple choice questions in their website. The website Exam will contain too many errors. You will tolerate them to complete the exam. If you get poor results, you can't blame them. They will decide your salary from the exam results. Even if you are an industrial master and coming to share your knowledge with students, you will be treated like you knew less than they required.