Hull Street Energy

Recherches associées: Avis sur Hull Street Energy | Offres d’emploi chez Hull Street Energy | Salaires chez Hull Street Energy | Avantages sociaux chez Hull Street Energy
      Entretiens chez Hull Street EnergyEntretiens d’embauche pour Senior Analyst Private Equity chez Hull Street EnergyEntretien chez Hull Street Energy

Entretien pour Senior Analyst Private Equity

18 juin 2021

J'ai postulé via un recruteur. J'ai passé un entretien chez Hull Street Energy

Got connected through recruiter. 1) 30-minute video interview with Associate, included technical. 2) 30-minute video interview with VP, included brainteaser. 3) case study and presentation: had 3 hours to build financial model for acquisition of a power plant. Had more time to put together a presentation deck.

If you have a 8x revenue multiple, and 40x EBITDA multiple, what is margin multiple?

Calculate MOIC if you: buy business for $100 entreprise value (50% debt). EBITDA is $10 nd grows $3 every year. You sell after 2 years at 11x EBITDA multiple. There is no cash generation.