Higher Logic

Recherches associées: Avis sur Higher Logic | Offres d’emploi chez Higher Logic | Salaires chez Higher Logic | Avantages sociaux chez Higher Logic
      Entretiens chez Higher LogicEntretiens d’embauche pour Community Manager chez Higher LogicEntretien chez Higher Logic

Entretien pour Community Manager

20 avr. 2016
      Arlington, VA

J'ai postulé via la recommandation d'un employé. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez Higher Logic (Arlington, VA) en mars 2016

I was told during the interview that if I didn't wear Banana Republic I wouldn't fit in. I felt really looked down on even though being properly dressed for an interview. A friend that worked there was also told afterwards that my visible tattoos would have to be covered if I were to come work in the office.

I was asked how to handle an inflammatory community member when the company wants to shut down the community itself due to those comments.
      Réponse de Higher Logic
      Thanks so much for taking the time to provide feedback regarding your interview experience. It sounds like we could do a better job communicating our culture. Our employees’ self expression, including their tattoos and attire, are a staple of our casual, approachable culture. We encourage our team to dress and express themselves how they wish. We also understand when it’s appropriate to dress more conservatively. Sometimes that includes events like client meetings or conferences/trade shows.