Hala (Saudi Arabia)

Recherches associées: Avis sur Hala (Saudi Arabia) | Offres d’emploi chez Hala (Saudi Arabia) | Salaires chez Hala (Saudi Arabia) | Avantages sociaux chez Hala (Saudi Arabia)
      Entretiens chez Hala (Saudi Arabia)Entretiens d’embauche pour UX-UI Designer chez Hala (Saudi Arabia)Entretien chez Hala (Saudi Arabia)

Entretien pour UX-UI Designer

18 nov. 2024
      Riyad

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Hala (Saudi Arabia) (Riyad) en nov. 2024

I had an extremely disappointing experience with HALA’s hiring process. After multiple rounds of interviews, I received a verbal offer over the phone, only to be blindsided the following week by an email stating they had chosen another candidate. This level of inconsistency is unprofessional and shows a lack of respect for candidates' time and efforts. Companies should understand that a job offer—verbal or written—creates expectations and commitments. Revoking it without explanation reflects poorly on their integrity and internal processes. Candidates deserve clear and transparent communication, and HALA failed miserably in this regard. Proceed with caution if you're considering applying here. Their disorganized approach to recruitment might give you false hope and waste your time.

Tell me about yourself? Why do you want to work for Hala?