Going Green NRG

Recherches associées: Avis sur Going Green NRG | Offres d’emploi chez Going Green NRG | Salaires chez Going Green NRG | Avantages sociaux chez Going Green NRG
      Entretiens chez Going Green NRGEntretiens d’embauche pour Marketing Associate chez Going Green NRGEntretien chez Going Green NRG

Entretien pour Marketing Associate

20 oct. 2022
      Corona, CA
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Going Green NRG (Corona, CA) en oct. 2022

This position is a complete bait and switch for a door-to-door sales position. The hiring agent straight up said Going Green NRG was just one of many companies doing "Face to Face" aka door-to-door sales. That these ventures would make up the majority of your time. He lumped all job positions together into what he called a "managers" position. This would be for a "new" undisclosed location. NOT A MARKETING POSITION. The office is also a single leased unit of a row of units with no company name or logo on it or inside. The Going Green Website does not say anything about any of this. Nor does it talk about any locations aside from the Corona location via Indeed.

Are you alright with going door-to-door for commissions? Are you alright with traveling to these locations? Would you come in the next day to shadow an employee?