Aker Solutions

Recherches associées: Avis sur Aker Solutions | Offres d’emploi chez Aker Solutions | Salaires chez Aker Solutions | Avantages sociaux chez Aker Solutions
      Entretiens chez Aker SolutionsEntretiens d’embauche pour Graduate Engineer Trainee chez Aker SolutionsEntretien chez Aker Solutions

28 juin 2024
      Pune

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. J'ai passé un entretien chez Aker Solutions (Pune)

Good fantastic challenging streamlined on a one on time . Enjoyed it . Thank you . To the management for opportunity to take interviews . Questions were structured well. Be well prepared

1 l of water is how many kg

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Graduate Engineer Trainee chez Aker Solutions

24 août 2024
      Kuala Lumpur

J'ai postulé en ligne. J'ai passé un entretien chez Aker Solutions (Kuala Lumpur) en août 2023

Out of 4000 applicants only 30 got to attend the interview. A small trip around the manufacturing area. Overall management did proper work to arrange the interview. Interview was morning till evening. Group discussions, written exam and final year project presentation.

Written exam, group discussion, fyp presentation

24 avr. 2022
      Londres, Angleterre

Le processus a pris 4 semaines. J'ai passé un entretien chez Aker Solutions (Londres, Angleterre)

Technical tes and Two interviews: Techincal and HR Technical question mainly on the Solid Mechanics and fluid dyanamics. HR interview is regular personal aptitude interview. Overall process took one compelete day.

what is slenderness ratio?