ALDI

Recherches associées: Avis sur ALDI | Offres d’emploi chez ALDI | Salaires chez ALDI | Avantages sociaux chez ALDI
      Entretiens chez ALDIEntretiens d’embauche pour Verkoop medewerker chez ALDIEntretien chez ALDI

Entretien pour Verkoop medewerker

23 avr. 2018
      La Haye
      Offre refusée

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 6 semaines. J'ai passé un entretien chez ALDI (La Haye) en mars 2018

Je moet je identiteitskaart en pinpas fotokopie zelf uitprinten, rijbewijs wojs mag niet, tijdens fesprek werd niks gezegt en ik heb het pas tijdens het werken ontdekt, dus moest ik weer opnieuw kopieren) ik kwam bijna niet aan het wordt, er werden steeds vergelijkingen gemaakt tussen de andere winkels en filialen en die van hun. De filiaalleider probeerde me angstif te mnak en door te zegge hoe zijn karakter ine lkaar zit en hie z2aar het is im te werken bij de aldi en dat ik zeker moet zijn if ik het wel aankan terwijl ik zelf al eerfer 3 jasr lang in een ander supermarktketen heb gewerkt. Wat wel een pluspunt is dat hij/zij tijdens gesprek niet formeel was en dus makkelijk kon praten met mij

Wat weet je van aldi