5G Testbed IIT-Hyd

Recherches associées: Avis sur 5G Testbed IIT-Hyd | Offres d’emploi chez 5G Testbed IIT-Hyd | Salaires chez 5G Testbed IIT-Hyd | Avantages sociaux chez 5G Testbed IIT-Hyd
      Entretiens chez 5G Testbed IIT-HydEntretiens d’embauche pour Project Intern chez 5G Testbed IIT-HydEntretien chez 5G Testbed IIT-Hyd

Entretien pour Project Intern

6 juin 2024
      Hyderâbâd

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 semaines. J'ai passé un entretien chez 5G Testbed IIT-Hyd (Hyderâbâd) en mai 2024

I applied online.I was interviewed at 5G Testbed IIT-Hyd (Hyderābād). The process took some time, but the end was fruitful. Round 1 : Aptitude and coding round. Basics questions related to aptitude which was easy to medium. Coding was also simple. Round 2 : asked based on resume, basics in Digital Signal Processing, Wireless Communication fundamentals, projects mentioned. Round 3: basics in C, arrays and pointers Round 4: Hr round, asked about difficulties faced during projects and how you overcame. What is your current goal. etc.

Why nyquist criterion is used? What does sampling mean? Explain your understanding of 5G technologies.