Avis sur TomTom

3,8

Harold Goddijn

TomTom a une note de 3,8 étoiles sur 5, basée sur 17 avis sur l’entreprise sur Glassdoor, ce qui indique que l’expérience de travail de la plupart des employés est bonne. Les employés travaillant chez TomTom lui ont donné une note qui correspond à la moyenne (écart type maximal de 1) pour les entreprises du secteur Informatique (3,9 étoiles).

20 févr. 2023

Avantages

un bon équipe, salaire compétitif

Inconvénients

les réorganisations tous les ans

Réponse de TomTom
Hi there, Thank you for sharing. We're happy to hear that you enjoy your team and appreciate your compensation. We also hear you on reorganizations. Organizational changes are never easy and we wish we could avoid them. However, every decision is made knowing that it’ll help us become more efficient, delivering the best possible product that will keep us competitive. By doing this, we can continue to make a difference to millions of people. If you'd like to add anything, please email us at life@tomtom.com.
6 janv. 2022

Avantages

Voiture de fonction Télétravail Bonne ambiance Multiculturel Salaire Mutuelle

Inconvénients

Déplacement fréquents et beaucoup de km parcourus en voiture

Réponse de TomTom
Hi there,​ Thank you for your feedback! We're glad to hear you're enjoying our working atmosphere, international culture and benefits.​ We hear you about travel - if you want to add anything else, please reach out via our email, life@tomtom.com. Our inbox is always open.
24 sept. 2021

Bonne entreprise

Avantages

Salaire, autonomie, télétravail et intéressement

Inconvénients

effectif en baisse, business model mis à mal par la concurrence

Réponse de TomTom
Hi, ​ ​ Thank you for giving us your feedback. ​ ​ We are always reflecting on what works well at TomTom and ways of improving. We appreciate your positive views on our employee benefits and work flexibility.​ ​ If you have any further feedback, we’d love to hear from you, so please email us at Life@tomtom.com.

Glassdoor compte 1 687 avis de salariés TomTom publiés anonymement par des employés TomTom. Lisez les avis et évaluations sur Glassdoor, et décidez si TomTom est fait pour vous.