Logo Cura Con Cura
Cura Con Cura
MBO Verpleegkundige
Maasmechelen

Verpleegkundige – werken over de grens

Ben jij Verpleegkundige? Altijd nieuwsgierig geweest wat voor uitdagingen er zijn over de grens in Nederland? Misschien word jij als Verpleegkundige gelukkig van complexe lichamelijke zorg. Werken op een somatische afdeling binnen een nieuwe locatie zorgt voor nieuwe inzichten en uitdagingen.

Jouw functie

Geen dag is hetzelfde binnen deze locatie. Hier wordt er zorg geboden aan 31 cliënten met zeer uiteenlopende somatische zorgvragen. Alle medewerkers zijn erg gedreven en doen er alles aan om de bewoners alle zorg en liefde te bieden waar ze recht op hebben. Als professional weet je in een vroeg stadium een diagnose te stellen. Dit vertaal je in een zorgplan en bespreekt dit met je collega’s. Jij voert de regie, coacht en begeleidt het team en stagiaires. Communicatie is erg belangrijk, zo blijft iedereen op de hoogte van de genomen acties. Belangrijk , want iedereen moet weten wat hun taken zijn.

Je bent een doorzetter en ondernemend. Kortom een baan waar alle facetten van zorg voorbij komen.

Jij gaat werken in een nieuw complex waar alle nieuwe hulpmiddelen aanwezig zijn. Collega’s fysiek ontlasten door het werk gemakkelijker te maken. Als Verpleegkundige in een intramurale setting ben je de verantwoordelijke op de werkvloer. Er wordt dan ook van jou verwacht dat je alle diensten werkt.

Ben je nieuwsgierig geworden? Reageer op de vacature door te bellen of te solliciteren. Ik neem snel met jou contact op.

  • Maasmechelen
  • MBO Verpleegkundige
  • 32 tot 36 uren
  • Somatiek en Verpleeghuis

Wij bieden jou

Contract voor onbepaalde tijd
Contract bespreekbaar: 32 tot 36
Regio: Maasmechelen
Uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden passend bij de functie

Jouw profiel

In bezit van auto en rijbewijs
BIG-geregistreerd als verpleegkundige
Diploma mbo verpleegkundige

Onze procedure

Onze missie is zorgprofessionals helpen gelukkig te blijven in hun werk. Dit doen we door jou te verbinden aan de juiste werkgever in de zorg- en welzijnssector, waar jij in dienst treedt bij de zorgorganisatie. Wij ondersteunen jou met maar één doel: dat jij gelukkig wordt in je nieuwe baan.

Présentation de l'entreprise

Taille
Inconnu
Date de création
--
Type
Entreprise cotée en bourse
Industrie
--
Secteur
--
Ch. d'affaires
Ne sait pas / non applicable
Plus d'emplois comme celui-ci
Vous recherchez un poste similaire ? Voici d'autres options.