Vestel

Recherches associées: Avis sur Vestel | Offres d’emploi chez Vestel | Salaires chez Vestel | Avantages sociaux chez Vestel
      Entretiens chez VestelEntretiens d’embauche pour Software Engineer chez VestelEntretien chez Vestel

1 juin 2024
      İstanbul
      Offre refusée

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 semaine. J'ai passé un entretien chez Vestel (İstanbul) en oct. 2023

It was an oral HR interview with basic questions about explaining myself and all of the software related work I did up to that point. They also asked about my salary expectation and also my job expections because they had multiple engineering teams that did different works.

Describe what did you do software related up to this point?

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Software Engineer chez Vestel

30 sept. 2024
      Manisa
      Offre refusée

J'ai passé un entretien chez Vestel (Manisa)

It has good benefits and great cooperation but the hiring duration takes really long process also you do not have only one interview you have hr interview, technical, general manager etc...

Why did you apply the job and company

4 mars 2024
      İzmir
      Offre refusée

Le processus a pris 7 mois. J'ai passé un entretien chez Vestel (İzmir)

As a foreigner, I applied for a job position in Vestel and passed all interviews and exams, but they reject me because I got a scholarship during my bachelor studies. This is non sense, I checked all laws related to foreigners, even contacted related ministry and they just said there's nothing wrong with your scholarship and you can apply for work permit. In addition, I check all obligations about scholarship and there was nothing that prevent me from working in Turkiye. When I ask" Can you send me the source" the never reply.

Did you get an scholarship? If yes you cannot work here

Unilever
      Procter & Gamble