Timeshare Legal

Recherches associées: Avis sur Timeshare Legal | Offres d’emploi chez Timeshare Legal | Salaires chez Timeshare Legal | Avantages sociaux chez Timeshare Legal
      Entretiens chez Timeshare LegalEntretiens d’embauche pour Marketing Representative chez Timeshare LegalEntretien chez Timeshare Legal

IBM
      Deloitte
      KPMG
      Starbucks

3 nov. 2021
      Jersey City, NJ

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Marketing Representative chez Timeshare Legal

5 sept. 2019
      Egg Harbor Township, NJ

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Timeshare Legal (Jersey City, NJ) en juil. 2019

Straight forward interview and very friendly. They accommodated a later afternoon interview to fit my schedule. They got started right away and didn’t take too much of my time. I enjoyed the interview.

Tell me about your sales experience.

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris 2 jours. J'ai passé un entretien chez Timeshare Legal (Egg Harbor Township, NJ) en juil. 2019

Applied online and got a call to come in within about two days. The actual interview went very well. It was professional yet laid back. The CEO made me feel very welcomed. Everyone in the building had a smile on their face when I walked in so I knew that was a good sign.

How can you benefit our company?

5 sept. 2019

J'ai postulé en ligne. Le processus a pris plus d'une semaine. J'ai passé un entretien chez Timeshare Legal en mars 2018

There were 3 interviews scheduled back to back, but they still got to everyone in a timely fashion and I didn't feel rushed. I met with a gentleman who went out of his way to get to know me as a person as well as review my resume. I felt really comfortable after and really hoped I ended up working there.

Why are you looking for new employment?