Schneider Group

Recherches associées: Avis sur Schneider Group | Offres d’emploi chez Schneider Group | Salaires chez Schneider Group | Avantages sociaux chez Schneider Group
      Entretiens chez Schneider GroupEntretiens d’embauche pour Admin chez Schneider GroupEntretien chez Schneider Group

IBM
      Deloitte
      KPMG
      Starbucks

Entretien pour Admin

7 juin 2022

J'ai passé un entretien chez Schneider Group

HR is lacking in that you really don't dare take an issue to them, as there can be backlash for it. They act annoyed if you do have a complaint. They pay their employees above the standard wage and do provide decent benefits to their employees. There is a drawback though to all of this, they do have a lot of layoffs and you can find yourself all of a sudden unemployed. The process they use in laying off of personnel is done compassionately by HR Reps either. They are willing to provide and all training you need at no cost to you and they do also strive for a safe working environmental for their employees

Hahashsbsb hsshhs shshhs ahahah wjjej