Phillips 66

Recherches associées: Avis sur Phillips 66 | Offres d’emploi chez Phillips 66 | Salaires chez Phillips 66 | Avantages sociaux chez Phillips 66
      Entretiens chez Phillips 66Entretiens d’embauche pour Research Scientist chez Phillips 66Entretien chez Phillips 66

23 févr. 2017

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 3 semaines. J'ai passé un entretien chez Phillips 66

First interviewed on campus, then got a call inviting to an on-site. Nice process, people there are very nice. The facility is good. The lab is organized. Mostly behavior based questions. People write down their answers on paper.

Tell me about a time where you dealt with a difficult situation.

Autres retours d’entretien d’embauche pour un poste comme Research Scientist chez Phillips 66

22 août 2018

J'ai passé un entretien chez Phillips 66

Recruiter came to on campus career fair. About a 30 min interview asking about my graduate research and I had time to ask them a few questions. Was invited to on site interview

Describe your PhD research in 5 min.

17 févr. 2017
      Provo, UT

J'ai postulé via un établissement d'enseignement supérieur ou universitaire. Le processus a pris 1 jour. J'ai passé un entretien chez Phillips 66 (Provo, UT) en sept. 2016

I met one-on-one with the recruiter for about 45 minutes. He spent about 15 minutes telling me about the company (what they do, how they fit in with their competition, where their R&D work is located). He asked me to describe my dissertation work (which was unrelated to the petrochemical industry, so I believe he wanted to see how well I could communicate my work). With a better idea of my experience and skill set, he then talked to me about a couple of places in R&D where my skills could be applied. He then gave me the rest of the time (about 15 minutes) to ask him questions. I got to ask several questions, so it was very helpful that I had prepared many of them.

Describe to me what you have been working on for your PhD.

ExxonMobil
      Shell